Κάλεσμα στους πολίτες να προσφέρουν ό,τι δεν τους χρειάζεται για το παζάρι που θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα το «ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ», απευθύνουν τα μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου.

Από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, μέλη του Συνδέσμου θα βρίσκονται καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), 10:00 – 13:00 στην οδό Δρακοντοπούλου 15, περιοχή Εργατικού Κέντρου, (2ος δρόμος πίσω από το 3ο Λύκειο) για να παραλαμβάνουν αντικείμενα για το«Παζάρι – δεύτερο χέρι – χέρι βοήθειας».

Στο κάλεσμά τους, που δημοσιεύει το cretalive.gr, τα μέλη του συνδέσμου αναφέρουν πως: «Ό,τι δεν σας χρειάζεται, ό,τι σας περισσεύει, ό,τι κάθεται χρόνια στα ντουλάπια σας, σας παρακαλούμε πολύ, φέρτε το σε εμάς. Να είστε σίγουροι ότι θα πιάσει τόπο…

Υαλικά, κουζινικά, φωτιστικά, ηλεκτρικά, μπιζού, πίνακες, καθρέπτες, διακοσμητικά, παιχνίδια, βιβλία, μικροέπιπλα κ.λπ. …όλα αξιοποιούνται για το σκοπό μας που είναι: Η αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα το «ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ», που ιδιαίτερα φέτος, λόγω της οικονομικής κρίσης έχει περισσότερο την ανάγκη όλων μας.

Αθώα, εγκαταλελειμμένα μωράκια περιμένουν το σπίτι τους, την αγάπη και την αγκαλιά μας. Μαζί μπορούμε να τους τα χαρίσουμε. Πληροφορίες: 2810242121».