Αστυνομικός των ΜΑΤ στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κρατείται ο πατέρας που στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, o δράστης, που υπηρετεί στα ΜΑΤ, παραδόθηκε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι της οδού Νεμέας, ενώ άμεσα εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας, ο πατέρας δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ωστόσο, φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Περίοικοι αναφέρουν, επίσης, ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες, τα παντζούρια του σπιτιού ήταν κλειστά.

Αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους επικεφαλής του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (09-06-2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 47χρονος Αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 7χρονης κόρης του.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα λίγο πριν τη σύλληψή του, εντός της οικίας του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.