Νεκρή η 4χρονη Άννυ - Δολοφονήθηκε από τον πατέρα της

Μια απίστευτη φρικαλέα περιγραφή για τις συνθήκες θανάτου της 4χρονης Άννυ που ήταν υπό αναζήτηση τις τελευταίες εβδομάδες από την ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ένας ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία. Ο φίλος του 27χρονου πατέρα όπως αναφέρει το vima.gr. αφηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια το τι ακριβώς συνέβη με την τετράχρονη.

«Ο πατέρας της τετράχρονης μου διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την εξαφάνισή της» ανέφερε στους αστυνομικούς ο φίλος του 27χρονου πατέρα.

Οι αξιωματικοί έχουν επιβεβαιώσει τη μαρτυρία του εν λόγω ατόμου και από ίχνη αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα των γονιών της μικρής. Εκτιμούν ότι ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτύπημα του πατέρα της.
Ο βασικός μάρτυρας έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα, με τον οποίο συναντήθηκαν όταν πήγαν στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου 2015 για να επιστρέψουν την επόμενη μέρα, στις 24, και να δηλώσουν την εξαφάνιση του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Ένταλμα σύλληψη εκδίδουν οι αρχές και για τη μητέρα της μικρής Αννυς για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε μέσω Tweeter ότι υπεύθυνος για τον θάνατο της 4χρονης Άννη από την Βουλγαρία είναι ο 27χρονος πατέρας.

ASTYN

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.:

“H Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής εξιχνίασε ανθρωποκτονία 4χρονης για την οποία δηλώθηκε εξαφάνιση 24/4. Δράστης ο 27χρονος πατέρας, υπήκοος Βουλγαρίας”.

Η εξαφάνιση της 4χρονης είχε δηλωθεί στις 24 Απριλίου από τους γονείς της.