Καταγγέλουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι ενεπλάκη σε επεισόδιο σε βενζινάδικο στην Αιδηψό

Σε εντονότατο επεισόδιο ενεπλάκη τη Δευτέρα του Πάσχα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε βενζινάδικο στην Αιδηψό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του υπαλλήλου του βενζινάδικου, η Ζ. Κωνσταντοπούλου ήρθε σε έντονο φραστικό επεισόδιο μαζί του όταν εκείνος αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, εξηγώντας της ότι το εν λόγω βουλκανιζατέρ δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Ωστόσο, και πάλι σύμφωνα με τις καταγγελίες του υπαλλήλου, η Πρόεδρος της Βουλής εξερράγη και σε έξαλλη κατάσταση του ζητούσε να καλέσει το αφεντικό του για να.. τον απολύσει,  λέγοντάς του “δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ”.

Τη στιγμή μάλιστα του συμβάντος, δύο γυναίκες επιχειρούσαν να βιντεοσκοπήσουν τη σκηνή. Την πράξη αυτή αντιλήφθηκε η Πρόεδρος της Βουλής η οποία άμεσα κινήθηκε προς τις γυναίκες και τους ζήτησε να σβήσουν το υλικό που είχαν τραβήξει καθώς, όπως τους είπε, αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα. Μάλιστα, θέλησε να ελέγξει η ίδια αν όντως είχαν σβήσει το υλικό αυτό.

Το επεισόδιο επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου ενώ κατά την ώρα του συμβάντος οι πολίτες που βρίσκονταν εκεί με τα αυτοκίνητά τους αποδοκίμασαν την κυρία Κωνσταντοπούλου.