Συλλήψεις για παράνομα βεγγαλικά

Στη Λάρισα, βρέθηκαν χιλιάδες παράνομα είδη βεγγαλικών στο κατάστημα μίας 60χρονης γυναίκας. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στο μαγαζί, διαπίστωσαν ότι η 60χρονη διέθετε προς πώληση 1.174 κροτίδες και 1.233 παιδικά αθύρματα, τα οποία κατασχέθηκαν. H έμπορος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για παραβίαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών δυο ιδιοκτήτες καταστημάτων που συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές. Αρχικά, συνελήφθη στην πόλη των Σερρών ο 49χρονος ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στο οποίο έκαναν έρευνα οι άνδρες της Ασφάλειας και κατέσχεσαν 18 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 900 παιδικά αθύρματα τα οποία διέθετε παράνομα προς πώληση.

Στη συνέχεια, συνελήφθη σε χωριό των Σερρών ο 63χρονος προσωρινά υπεύθυνος ενός περιπτέρου στο οποίο έγινε έλεγχος και κατασχέθηκαν 16 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 800 παιδικά αθύρματα. Η 57χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου δεν βρισκόταν εκεί και αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.