Μεσολόγγι: «Στην τσέπη του Μπάμπη βρέθηκαν ίδια φυσίγγια με αυτό στον τόπο του εγκλήματος»

Απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου αναμένεται να δώσουν το άψυχο σώμα του αλλά και το σημείο που εντοπίστηκε στο Μεσολόγγι, καθώς και τα φυσίγγια που βρέθηκαν στην τσέπη του.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από την πορεία των ερευνών, πριν από 18 ημέρες, στις 20:50, έφθασαν ο Μπάμπης Κούτσικος με τον κρεοπώλη στο εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας.

Από εκεί υπάρχουν δύο διαδρομές: η μία από δεξιά και η άλλη από αριστερά, με σημείο αναφοράς το εκκλησάκι, σύμφωνα με την περιγραφή στην τηλεόραση του Mega.

Η σορός του άτυχου νεαρού από το Μεσολόγγι βρέθηκε στο σημείο που δείχνει ο δημοσιογράφος του καναλιού και έχει μείνει η κόκκινη κορδέλα, καθώς το σημείο είχε αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Όπως εικάζει o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, ο Μπάμπης Κούτσικος πυροβολήθηκε με μία βολή από φυσίγγι που χρησιμοποιείται για αγριογούρουνα.

Μάλιστα, η δολοφονία του Μπάμπη έγινε στο σημείο που βρέθηκε η σορός του, γιατί εκεί ήταν η τάπα από το φυσίγγι. Συγκεκριμένα, μέσα στο φυσίγγι είναι η τάπα που έχει τις βολίδες. Όταν πυροβολήσει κάποιος, φεύγει η τάπα με τις βολίδες.

Επομένως, σε αυτήν τη φάση των ερευνών, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του ο νεαρός κυνηγός.

Καλλιακμάνης: Στην τσέπη του Μπάμπη βρέθηκαν ίδια φυσίγγια με αυτό στον τόπο του εγκλήματος

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στο Mega σχετικά με τα νεότερα της πορείας των ερευνών.

«Εκτός από την τάπα, βρέθηκε και το φυσίγγι που μάλλον ρίχτηκε από κάποιο όπλο για να σκοτώσει τον Μπάμπη. Επίσης, στην τσέπη του Μπάμπη βρέθηκαν κι άλλα φυσίγγια» είπε, και αποκάλυψε ότι «τα φυσίγγια που βρέθηκαν στην τσέπη του Μπάμπη είναι ίδια με το φυσίγγι που βρέθηκε άδειο».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί η καραμπίνα του Μπάμπη, γιατί αν αυτό το φυσίγγι δεν ρίχτηκε από τα δύο όπλα του κρεοπώλη, αυτό πάει να πει ότι ρίχτηκε από το όπλο του Μπάμπη ή από κάποιο τρίτο όπλο».