Σοκ από το έγκλημα στη Χαλκίδα: Η 39χρονη είχε εμμονή με τον 43χρονο - Πώς του έστησε καρτέρι και τον σκότωσε

Σοκ στη Χαλκίδα σήμερα το πρωί, όπου ένας 43χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από το χέρι μιας 39χρονης γυναίκας, η οποία τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου και μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Ο 43χρονος σήμερα το πρωί, λίγα λεπτά πριν τις 8, κατέβηκε από το διαμέρισμα που μένει με την σύζυγό του και κατευθύνθηκε προς το επαγγελματικό αυτοκίνητό του με σκοπό να μεταβεί στη δουλειά του. Εκεί τον περίμενε η 39χρονη η οποία τού επιτέθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε. Τού κατάφερε κάποιες μαχαιριές και ο 43χρονος άρχισε να τρέχει στον δρόμο για να ξεφύγει. Η γυναίκα τον ακολούθησε και τον μαχαίρωσε ξανά στην αριστερή ωμοπλάτη. Ο άνδρας έπεσε κουλουριασμένος στον δρόμο.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από την σύζυγο του θύματος, η οποία κατά τραγική ειρωνία βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι και είδε μπροστά στα μάτια της αυτό το σοκαριστικό σκηνικό. «Τρέξτε, σκοτώνουν τον άνδρα μου», φέρεται να είπε όταν τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία είχε δεχθεί και άλλες κλήσεις από γείτονες που έγιναν μάρτυρες της δολοφονίας.

Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφθασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και βρήκαν τον 43χρονο σε εμβρυακή στάση στον δρόμο και την 39ρονη με το μαχαίρι και τα ρούχα της γεμάτα αίματα να στέκεται δίπλα του. Ο 43χρονος είχε φύγει από τη ζωή.

Η 43χρονη οδηγήθηκε στο ΑΤ και σύμφωνα με το Star αρνιόταν να μιλήσει.

Είχε εμμονή με τον 43χρονο η 39χρονη, διαψεύδονται τα περί σχέσης

Οσον αφορά της αίτια της δολοφονίας ερευνώνται. Από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες μιλούν για ερωτική αντιζηλία, εμμονή, της 39χρονης προς τον 43χρονο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο εδώ και καιρό και εκείνος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της.

«Είμαι συντετριμμένη. Ηξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άνδρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φθάσει σε αυτό το σημείο», φέρεται να κατέθεσε η σύζυγός του θύματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί σχέσης του θύτη και του θύματος. «Πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και υλοιποιημένη ενέργεια, που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρεια, με ιδιαίτερη, αν θέλετε λογική».

Ο 43χρονος ήταν παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια, ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η σύζυγός του στην πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία δεν υπάρχει κάποια πρόβλημα, οικονομικό ή άλλο και ο σύζυγός της δεν είχε κάποια ανοιχτή αντιδικία.

«Είναι σοκαρισμένη δεν έχει ομολογήσει την πράξη της το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι να προστατεύσω τα παιδιά της», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος της δράστιδος.