Άνοιξε η παραλιακή για τους οδηγούς έπειτα από την έντονη βροχόπτωση - Συνεχίζεται το χάος στον Κηφισό

Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ νωρίς το πρωί της Πέμπτης έπιασε φωτιά και σε αυτοκίνητο στην Εθνική, στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και στον Κηφισό.

Λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή έχει αποκατασταθεί, ωστόσο πολύ αυξημένη παραμένει η κίνηση στην παραλιακή από Ελληνικό μέχρι Φλοίσβο  στο ύψος της Αγίου Αλεξάνδρου στο Φάληρο.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην εθνική

Από την ισχυρή βροχή, υπήρξε συσσώρευση υδάτων στην Ποσειδώνος, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κλείσει τις δύο από τις τρεις λωρίδες στο ρεύμα προς Πειραιά. Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων στο σημείο. Συγκεκριμένα, το ύψος του νερού ξεπερνάει το μαρσπιέ των πορτών των οχημάτων. Επί τόπου βρίσκεται περιπολικό της Τροχαίας που ελέγχει την κυκλοφορία. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, ιδιαίτερα στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Εικόνες από το σημείο:

paraliaki_3
paraliaki_2_2
paraliaki_1
Πλημμύρισε η παραλιακή

  Στην παραλιακή τα προβλήματα να είναι πιο έντονα στην διασταύρωση Αγ.Αλεξάνδρου και Ποσειδώνος.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

paraliaki
vroxi_1
vroxi_2
vroxi_3
vroxi_4

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοδυτικό Ιόνιο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά και θα προκαλέσει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα έως και τις απογευματινές ώρες (21-12-23) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, αρχικά στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Η κίνηση στους δρόμους αυτή την ώρα

xaos-

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Πριν από λίγο έπιασε φωτιά σε αυτοκίνητο στην Εθνική στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και στον Κηφισό.

Η κίνηση στην Αττική Οδό