Λάρισα: Ο 52χρονος «έσυρε την αστυνομικό απ’ τα μαλλιά προσπαθώντας να την πετάξει από το μπαλκόνι»

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη σύζυγό του στη Λάρισα.

Ο 52χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. Κατά την απολογία του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος.

«Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό» φέρεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος.

Εν τω μεταξύ, όπως γνωστοποίησε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του θύματος, Διαμάντης Μπασαράς, επικαλούμενος την κατάθεση της εντολέα του, ο κατηγορούμενος «προσπάθησε να την σύρει από τα μαλλιά και να την πετάξει από το μπαλκόνι».

«Υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και μια δεύτερη ταλαιπωρία το θύμα με ψέματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου και στα οποία θα απαντήσει αρμοδίως. Εμπλέκονται ανώτατοι αξιωματικοί, προϊστάμενοι εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο και χωρίς να υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας. Όσα λένε για τα μηνύματα είναι αποκυήματα της φαντασίας τους» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

Η 43χρονη σύζυγός του, η οποία νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, τα πλευρά και την κοιλιά, έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ήδη από το πρωί, πριν την απολογία του 52χρονου συζύγου της.