Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για σήμερα - Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

Επικαιροποιείται το έκτακτο δελτίο καιρού για σήμερα Παρασκευή.

Σήμερα Παρασκευή (02-06-2023) βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται νότια της Κρήτης και κινείται ανατολικά προκαλεί ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 2/6

Συγκεκριμένα πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (02-06-2023), στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα, από βαρομετρικό χαμηλό που κινείται νότια της Κρήτης προς την Κύπρο, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα.

Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα της Παρασκευής (02-06-2023) και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα όπου θα παρουσιάσουν ύφεση κατά τη διάρκεια της νύχτας

Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου


Όπως αναφέρεται στο έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα της Παρασκευής (02-06-2023) και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα όπου θα παρουσιάσουν ύφεση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό διακρίνεται και στο παρακάτω video που ακολουθεί.