Βίντεο-ντοκουμέντο από το Ελληνικό: Ο 17χρονος αιμόφυρτος μετά την επίθεση - «Είναι καλά», λέει ο πατέρας του

Ο νεαρός που μαχαιρώθηκε χθες στο Ελληνικό από κουκουλοφόρους ληστές, έχει διαφύγει τον κίνδυνο σύμφωνα με τον πατέρα του. Φίλος του φέρεται να είπε ότι οι δράστες ήταν ανήλικοι. Βίντεο-ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το συμβάν.

Ευχάριστα είναι τα νέα σε ό,τι αφορά στην πορεία της υγείας του 17χρονου που μαχαιρώθηκε χθες το βράδυ στο Ελληνικό, ενώ την ίδια στιγμή κυκλοφόρησε και βίντεο-ντοκουμέντο με το θύμα μαχαιρωμένο. Ο νεαρός δέχθηκε χτύπημα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, αλλά ευτυχώς δεν του προκάλεσε κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη.

Βίντεο με το 17χρονο θύμα αμέσως μετά την επίθεση

Δευτερόλεπτα μετά την επίθεση που δέχθηκε, ο νεαρός έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να στέκεται μόλις και μετά βίας στα πόδια του κι εν τέλει να κάθεται σε ένα πεζούλι περιμένοντας από τους άλλους δύο φίλους του που ήταν μαζί του να καλέσουν ΕΚΑΒ κι Αστυνομία, αντίστοιχα. Στο βίντεο του Action 24 φαίνεται ο τραυματισμός του νεαρού, ο οποίος έγινε προφανώς στην αριστερή πλευρά της κοιλιακής του χώρας, καθώς το αριστερό του πόδι έχει γεμίσει με αίματα. Όπως είπε ένας νεαρός μαθητής, το συμβάν ξεκίνησε από λεκτική αντιπαράθεση, ακολούθως οι ληστές έβγαλαν μαχαίρι κι απείλησαν τον νεαρό να τους δώσει κινητό και χρήματα με τον τελευταίο να αντιστέκεται και να δέχεται τελικά τη μαχαιριά.

Η ανάρτηση του πατέρα του 17χρονου που μαχαιρώθηκε στο Ελληνικό

Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο οποίος χθες δημοσιοποίησε το γεγονός κάνοντας έκκληση για να εντοπιστούν οι δράστες, ο 17χρονος είναι καλά στην υγεία του. «Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Κι ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση να βρεθούν αυτοί οι θρασύδειλοι», έγραψε στον λογαριασμό του στα social media.

Σε ό,τι αφορά στους ληστές που φορούσαν και κουκούλες full face, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φίλος του 17χρονου, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες ήταν ανήλικοι. Η ΕΛΑΣ αναζητά βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών κι επιχειρήσεων που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Ιασωνίδου και Ριζούντος, όπου έλαβε χώρα η ληστεία, η οποία σημειώθηκε στις 9:10 το βράδυ της Πέμπτης (1/6) σε κεντρικό δρόμο στο Ελληνικό.