Κυκλοφοριακό «χάος» στον Κηφισό - Πρόβλημα και στην Αττική Οδό μετά από καραμπόλα 4 οχημάτων

Τροχαίο σημειώθηκε στην Αττική Οδό, μετά την έξοδο της Κηφισίας, με αποτέλεσμα να διαπιστώνονται μεγάλες ουρές.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα. Ωστόσο, σύμφωνα με την Τροχαία, υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές, ενώ η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας είναι κλειστή.

Σε ανακοινώσεις της η Αττική Οδός διευκρίνισε ότι τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν, ωστόσο παραμένουν καθυστερήσεις 15΄-20΄από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Επιπλέον, καθυστερήσεις 5-10 λεπτών σημειώνονται από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας, στην έξοδο για Λαμία και στην έξοδο για Πειραιά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

 

Αυξημένα είναι τα προβλήματα στην κυκλοφορία στην Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος του Ασπρόπυργου, και στα δύο ρεύματα της Αθηνών – Λαμίας (από το Μοσχάτο ως την Κηφισιά, στο ρεύμα προς Λαμία και από τη Νέα Ιωνία ως το Μοσχάτο στο ρεύμα προς Πειραιά), στην Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Νίκαια, στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα ως το Μαρούσι, στη Σταδίου και στο λιμάνι του Πειραιά. Στα κόκκινα είναι η κίνηση και σε Αλεξάνδρας, Μεσογείων (στην κάθοδο από Αγία Παρασκευή ως Νομισματοκοπείο) και Κατεχάκη (και στα δύο ρεύματα).

kinisi_nea