«Μετάνιωσε» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν, λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μιλώντας σήμερα για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο, ανέφερε ότι ο εντολέας του αποδέχεται την πράξη του ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και έχει μετανιώσει.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, «ως συνήγοροι πρέπει να αναδείξουμε τα γεγονότα» και ο δικαστής θα αποφασίσει αν προκύπτει έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής.  Σημείωσε παράλληλα  ότι με το πέρασμα του χρόνου ήρθε και η συνειδητοποίηση της πράξης.

Εξηγώντας τι σημαίνει ότι το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι μετράνε τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ή και της προηγούμενης. Σκοπός του εντολέα του είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι ο ισχυρισμός πως υπήρχε προσχεδιασμός δεν ισχύει απόλυτα, καθώς αποδείχθηκε ότι η Καρολάιν εκείνη τη στιγμή είχε ανεβασμένους παλμούς, άρα υπήρχε κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία έδειχναν πως η Καρολάιν κοιμόταν την στιγμή που ο κατηγορούμενος την σκότωσε.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος σχολίασε ότι ο Μπάμπης δεν βοηθά με τη συμπεριφορά του και ότι ο συνήγορός του έχει πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει. Εκτίμησε δε ότι η όλη συμπεριφορά μετά το έγκλημα και το γεγονός ότι έπαιζε θέατρο θα του κοστίσει.