Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής Γ. Λέων για τις «ασφυκτικές κηλίδες των πνευμόνων» της Ίριδας

Με νέα ανάρτησή του στο Twitter ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επιχειρεί να ρίξει φως στο μυστήριο του θανάτου της Ίριδας, μιας από τις τρεις κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, που έφυγαν από τη ζωή.

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τους θανάτους των παιδιών και που η 33χρονη έχει προφυλακιστεί και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο ιατροδικαστής αναφέρεται συγκεκριμένα στις «ασφυκτικές κηλίδες των πνευμόνων» της Ίριδας.

«Οι ασφυκτικές κηλίδες των πνευμόνων είναι στικτές αιμορραγικές διηθήσεις του παρεγχύματος. Διαβάζω στην ιστολογική έκθεση της Ίριδας ”διάσπαρτες στικτές αιμορραγικές διηθήσεις του παρεγχύματος”» γράφει ειδικότερα στο Twitter.

Τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα

Ολοκλήρωσε λίγο πριν από τις 15:30 της Πέμπτη την κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώπιον της 18ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο ίδιος αποχώρησε αμίλητος από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να αποσπάσουν μια δήλωση.

Ο ίδιος είχε βρεθεί λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι στην Ευελπίδων, συνοδεία το δικηγόρου του, ενώ πλήθος κόσμου που βρέθηκε έξω από την Ευελπίδων τον αποδοκίμασε.

Ο 30χρονος έδωσε κατάθεση για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της.

Η κατάθεση του πατέρα έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς αναμένεται ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους αλλά και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν την ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του.