«Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο» - Ντοκιμαντέρ για τo έγκλημα στα Γλυκά Νερά έκανε πρεμιέρα στο βρετανικό Channel 5

Πρεμιέρα έκανε το ντοκιμαντέρ του Channel 5 για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα». Αυτή είναι είναι η περιγραφή στην ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5, το οποίο προέβαλε σε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών τη σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ισχυρίστηκε αρχικά πως μπήκαν ληστές στο σπίτι τους σκοτώνοντας τη σύζυγό του και το σκυλί τους, δένοντας παράλληλα, εκείνον. Και αφού έπαιξε θέατρο για 37 ημέρες, ομολόγησε τελικά πως εκείνος έκανε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δολοφονώντας την 20χρονη Καρολάιν.

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας που σόκαρε το Πανελλήνιο. Η έρευνα εστιάζει στο αντικείμενο «κλειδί» των αστυνομικών ερευνών, ήτοι το ημερολόγιο της 20χρονης Κάρολαϊν που έφερε στο φως πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Δείτε το ντοκιμαντέρ του Channel 5 για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: