«Πάντα θα αγαπάω την Καρολάιν-Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω»-Νέες δηλώσεις του 32χρονου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Μετανιωμένος δηλώνει ο 32χρονος καθ’ομολογία δράστης για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, καθώς μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια ανέφερε ότι έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε και ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω όλα θα ήταν διαφορετικά.

Ειδικότερα, ο ΑΝΤ1 ρώτησε τον 32χρονο πιλότο αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω τι θα έκανε, με τον ίδιο να απαντά: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου».

Στο δεύτερο ερώτημα του ΑΝΤ1, αν σκέφτεται μετά την ομολογία του το παιδί του και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να μάθει τι συνέβη, απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα».

Σε ερώτηση για τη συγκλονιστική στιγμή που, ενώ έχει διαπράξει τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, λίγες μέρες αργότερα αγκαλιάζει τη μητέρα της νεκρής συζύγου του στο μνημόσυνο, λίγο πριν οι αστυνομικοί τον παραλάβουν για να τον φέρουν στην Αθήνα, απάντησε ως εξής:

«Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν».