Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Κάρφωσαν σύριγγα στο λαιμό 19χρονου για να τον ληστέψουν-Tι αποκαλύπτει ο ίδιος (Video)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η μέθοδος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη ληστεία ενός 19χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες επιτέθηκαν στο νεαρό, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Τετάρτης, και τον ακινητοποίησαν. Του κάρφωσαν σύριγγες στο λαιμό και τον γλουτό και και τον έσυραν με σκοπό να τον ληστέψουν.

Συγκλονίζει η περιγραφή του 19χρονου, ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφο του MEGA, ανέφερε τα εξής:

«Σταμάτησαν μπροστά μου, με έπιασε ο ένας από τον λαιμό και μου κράταγαν και δύο σύριγγες. Μου κράταγε τον λαιμό ο ένας, ο άλλος μου κράταγε το χέρι το δεξί και μου έκανε ο ένας μια ένεση στον λαιμό.Στην αριστερή πλευρά. Εκείνη την ώρα μούδιασα λίγο. Και μετά άρχισε να μου τραβάει ένα τσαντάκι μπανάνα που είχα περασμένο από τον ώμο. Μόλις μου τράβηξε το τσαντάκι ο μπροστά λοιπόν, με έπιασε από την μέση και με πέταξε κάτω, σύρθηκε λίγο ο αγκώνας μου στο πάτωμα.

Και άρχισαν να μου ψιθυρίζουν μετά κάτι τύπου «έλα μαζί μας», δεν κατάλαβα ακριβώς και ήταν σαν να θέλουν να με πάρουν κιόλας. Μετά μου έκανε ο άλλος την ένεση στον γλουτό πίσω δεξιά ξανά και τους πέταξα το τηλέφωνό μου και εκείνη την ώρα που συνειδητοποίησα ότι μπορεί να με πάρουν ολόκληρο άρχισα να φωνάζω «βοήθεια» πάρα πάρα πολύ δυνατά και μετά με αφήσανε και φύγανε».