Νέο «χτύπημα» στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου-Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» (Video)

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η 7όροφη πολυκατοικία στην οποία στεγάζεται το γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, καθώς οι διαρρήκτες που εισέβαλαν το βράδυ στο κτίριο κατάφεραν να σκάψουν γύρω από τις κάσες και να αχρηστέψουν τις πόρτες ασφαλείας πολλών γραφείων, χωρίς ωστόσο να εισβάλουν στο δικό του.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Μαυροκορδάτου 9 στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με το MEGA, η Αστυνομία εκτιμά πως η εισβολή έγινε αφού οι δράστες πήδηξαν στην ταράτσα από διπλανό κτίριο.

Αυτή τη φορά στόχος δεν ήταν το γραφείο του πρώην υπουργού, όπως πριν ένα περίπου μήνα, αλλά οι δράστες προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές σε εννιά γραφεία της πολυκατοικίας και κατάφεραν μάλιστα να τρυπώσουν σε πέντε από αυτά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα μήνα άγνωστοι είχαν διαρρήξει το γραφείο του κ. Τσακαλώτου στον 7ο όροφο και πριν φύγουν προκάλεσαν ζημιές στην εξώπορτα.

Μετά το νέο αυτό χτύπημα, οι ιδιοκτήτες ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τοποθετήσουν κάμερες ασφαλείας για να θωρακίσουν καλύτερα τα γραφεία τους.