Πάντα να θυμάσαι την Αλόννησο: Στο νησί της, η Καρολάιν για το τελευταίο αντίο (Video)

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στις 7:15 το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε όπως και το σκυλάκι της, από αδίστακτους εισβολείς ληστές στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο, όπου σήμερα στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία της.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα την θυμάμαι πάντα χαρούμενη» λέει η δασκάλα της Κάρολαιν από την Αλόννησο - TheNewspaper.gr

Η κοπέλα βρήκε φρικτό ασφυκτικό θάνατο με το μόλις 11 μηνών μωράκι της, τη Λυδία να σπαράζει στο κλάμα δίπλα της και τον σύζυγό της Μπάμπη, που την λάτρεψε δεμένο και φιμωμένο στο σπίτι, να βιώνει ασύλληπτη αγωνία, ανήμπορο να κάνει το παραμικρό.

Η τραγική μητέρα της πανέμορφης κοπέλας Σουζάν, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τους στυγνούς δολοφόνους της.

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους αδίστακτους κακοποιούς για την δολοφονία

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής λίγες ώρες πριν από την κηδεία της, η σορός της νεαρής μητέρας, συνοδευόμενη από την καταρρακωμένη και υποβασταζόμενη μητέρα της, ξεκίνησε το ταξίδι για το νησί της, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το newspaper.gr.

Συντετριμμένη η μητέρα της, ντυμένη στα μαύρα και στην αγκαλιά δικών της ανθρώπων που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, ανέβηκε στο καράβι της γραμμής Βόλος – Αλόννησος συνοδεύοντας το παιδί της και απομονώθηκε σε μια καμπίνα.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 15:00 το μεσημέρι με φίλους και συγγενείς να αποχαιρετούν για πάντα την άτυχη νεαρή κοπέλα, που ήταν τόσο αγαπητή σε όλους. Ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος ζωή και αγάπη, όπως δήλωσε πασχίζοντας να συνειδητοποιήσει την τραγωδία, που τους χώρισε ο σύζυγός της.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, σε ένδειξη πένθους.

Η 20χρονη Καρολάιν με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο, όπου έφτιαξαν το δικό τους σπίτι «στον παράδεισο» όπως συνήθιζε να λέει. Το κορίτσι μεγάλωσε στο νησί από την ηλικία των εννέα ετών και έφυγε πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον αγαπημένο της Μπάμπη.

Γλυκά Νερά: Η ζωή της 20χρονης Κάρολαϊν με τον πιλότο & το τραγικό τέλος (βίντεο) - Aftodioikisi.gr

Στο νησί όπου γνωρίστηκαν και μοιράστηκαν έναν παραμυθένιο έρωτα, έχει μεταβεί ήδη ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν με το μωράκι τους, τη μικρή Λυδία, για να την αποχαιρετίσει, αν μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει με μία τελετή.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξόδιος ακολουθία που θα ψαλεί θα είναι σύμφωνα με το τελετουργικό των Καθολικών και δεν θα επιτραπεί η είσοδος των ΜΜΕ στο εσωτερικό του ναού. Επίσης, ορθόδοξος ιερέας θα προσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής της Καρολάιν.

Τον επικήδειο θα εκφωνήσουν η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, και ο Νίκος Παπαγιάννης, που είναι ο αστυνομικός  αρχηγός των προσκόπων, μέλος των οποίων ήταν η Καρολάιν, που ντυμένη με την προσκοπική στολή γνώρισε εκεί τον άντρα της ζωής της, στον Επιτάφιο, πριν λίγα χρόνια.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-05/glyka-nera-kideia-syzygos-me-moro.jpg.webp?itok=beUED4KD

Η παραπάνω φωτογραφία με τον νεαρό πατέρα, να σφίγγει στην αγκαλιά του το κοριτσάκι τους, φτάνοντας στην Αλόννησο για την κηδεία, είναι επίσης της ΕΡΤ.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-05/kideia-etaireia-superior.png.webp?itok=zynBAwaU

Στο ακόλουθο Video από την ΕΡΤ Βόλου, η άφιξη ελικοπτέρων με τον σύζυγό, το παιδί και συναδέλφους από την εταιρεία αεροταξί, που όπως ανακοίνωσε χθες, σε ένδειξη πένθους μένει κλειστή σήμερα και πέταξε μόνο για την μεταφορά της οικογένειας, φίλων, συγγενών και συναδέλφων στην Αλόννησο για την τελευταίο αντίο στην γλυκιά Καρολάιν.

Το κοριτσάκι τους, που ευτυχώς πρόλαβαν και έφεραν στον κόσμο, προτού τελειώσουν όλα τόσο άδικα και τόσο τραγικά, κλείνει τον πρώτο χρόνο της ζωής της σε λίγες μόλις ημέρες. Στις 3 Ιουνίου, τα πρώτα γενέθλια και δυστυχώς, θα τα γιορτάσει, όπως όλα, με μία τεράστια απουσία:  Χωρίς την μαμά της…