Τέλος σε μία σκοτεινή & κρύα εβδομάδα: Πλήρης επιδιόρθωση Δικτύου από τον ΔΕΔΔΗΕ

Για πολλές περιοχές της Αττικής, ήταν κυριολεκτικά μία σκοτεινή και παγωμένη εβδομάδα, με την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δικτύου Μέσης Τάσης, να έχουν ωστόσο πλέον ολοκληρωθεί.

Οι εργασίες των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης ολοκληρώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου 2021,  στις περιοχές Άγιος Στέφανος, Δροσιά, ‘Άνοιξη, Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δίκτυο Χαμηλής Τάσης, επιδιόρθωση βλαβών, ΔΕΔΔΗΕ, πσυνεργεία

Ωστόσο στις πληγείσες περιοχές των Βορείων Προαστίων, πραγματοποιούνται σήμερα έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την αντικατάσταση – πλήρη επιδιόρθωση στοιχείων του Δικτύου, που υπέστησαν σοβαρές βλάβες.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους όσοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, σημειώνοντας ότι τα συνεργεία του, παραμένουν στις πληγείσες περιοχές για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβουν άμεσα, όπου και εάν προκύψουν εκ νέου προβλήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δίκτυο Χαμηλής Τάσης, επιδιόρθωση βλαβών, ΔΕΔΔΗΕ, πσυνεργεία

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του, ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία που υπέστησαν με την κακοκαιρία Μήδεια  και ευχαριστεί θερμά το τεχνικό του προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους, καθώς και την Πολιτική Προστασία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Δήμους και τις Περιφέρειες, για τη συνδρομή τους στη μάχη που δόθηκε νυχθημερόν, για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προέκυψαν, συνεπεία της κακοκαιρίας.