Στις 18:00 κλείνουν εκτάκτως σήμερα Τρίτη τα Super Market στην Αττική

Στις 18:00 θα κλείσουν εκτάκτως σήμερα, Τρίτη (16/2) τα σούπερ μάρκετ της Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδειας» που σαρώνει το Λεκανοπέδιο με ισχυρές κατά τόπους χιονοπτώσεις από χθες το βράδυ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, «λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και προκειμένου οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ να επιστρέψουν με ασφάλεια στις οικίες τους, οι ως άνω επιχειρήσεις θα κλείσουν στις 18:00».

Όπως τονίζεται, η απόφαση αφορά μόνο sτις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επιστροφή εργαζομένων και καταναλωτών στα σπίτια τους, καθώς υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους ενώ όσο βραδιάζει εντείνεται και το δριμύ ψύχος, που επικρατεί στο λεκανοπέδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και προκειμένου οι εργαζόμενοι στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) να επιστρέψουν με ασφάλεια στις οικίες τους, σήμερα Τρίτη 16/02/2021 οι ως άνω επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν έως τις 6:00 μ.μ. Η ως άνω απόφαση ισχύει μόνο για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ΠΕ Αττικής».