«Ο πυρετός δεν έπεφτε.Οι επικίνδυνες ημέρες είναι από την 5η μέχρι την 8η» - Ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας περιγράφει την μάχη του με τον COVID-19

Οι τέσσερις πρώτες μέρες της νοσηλείας του ήταν τελείως ανώδυνες. Μετά ανέβασε ψηλό πυρετό που δεν έπεφτε για μέρες.

Για την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό μίλησε ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από 14 ημέρες νοσηλείας.

Όπως περιέγραψε  ξαφνικά «υπήρξε δραματική ακτινολογική εικόνα και αύξηση των δεικτών λοιμώξεων. Λάμβανα χλωροκίνη με αζυθρομυκίνη και κάποια αντιβιοτικά προληπτικά. Ήμουν στο σημείο μηδέν αλλά η σωστή απόφαση σε συνδυασμό με τη βαθιά μου πίστη στον Θεό και την εμπιστοσύνη στους γιατρούς είχε αυτό το αποτέλεσμα».

Όπως είπε ο κ. Κέλλας, ο οποίος πλέον έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, «οι επικίνδυνες ημέρες είναι από την 5η μέχρι την 8η και σε μένα συνέβη στην 7η ημέρα. Η έναρξη ήταν στις 12 Μαρτίου. Μέχρι τις 15 ήμουν στο σπίτι και στις 20 συνέβη η επιδείνωση. Επί 5 ημέρες ήταν 39 πυρετός ανά 4-5 ώρες. Ήταν κάτι εξαντλητικό».

«Νίκησα τη μάχη με τον κορονοϊό, δεν αξίζει κανένας να την περάσει, ο κορωνοϊός είναι ύπουλος και αόρατος, προσβάλει και μικρά παιδιά και μεσήλικες και ενήλικες χωρίς οποιαδήποτε οργανική βλάβη. Κάθε μέρα που περνά είναι κέρδος για την Ελλάδα και τον κόσμο, αποκτάται εμπειρία. Να μην χρειαστεί κανείς να δώσει τη μάχη και όποιος τη δώσει να είναι νικητής. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω,έβλεπα στα πρόσωπα των γιατρών την αγωνία, την ένταση, να γίνω καλά, όλη την προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όπως και την έκδηλη χαρά τους με τη θετική έκβαση και την έξοδό μου από το νοσοκομείο».