Εθνική «μοναξιά» στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου - Η κατάθεση στεφάνου από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου (video)

Σε μία άδεια Αθήνα, χωρίς στρατιωτική παρέλαση, αλλά με κατάθεση στεφάνων από τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Αγνωστο Στρατιώτη τιμήθηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου, λόγω του κορωνοϊού.

H πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, χαιρέτισε με νεύμα τους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρόεδρο της Βουλής  και αποχώρησε από την Πλατεία Συντάγματος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σε απόσταση δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον, τίμησαν την ημέρα σε στάση προσοχής κατά την ανάκρουση του Εθνικού Υμνου και επίσης αποχώρησαν ησύχως.

4 μαχητικά αεροσκάφη Mirage 2000/-5 της Πολεμικής Αεροπορίας και έξι ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού.της αεροπορίας πέταξαν πάνω από την έρημη πόλη, θέλοντας να εμψυχώσουν το κοινό αίσθημα και να μεταδώσουν αισιοδοξία στους πολίτες, θυμίζοντας τα δύσκολα που πέρασε ο τόπος και τις νικηφόρες μάχες που μετράει το έθνος.

Ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί στον Αγνωστο Στρατιώτη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταθέτει στεφάνι στον Αγνωστο Στρατιώτη

Προτεινόμενα για εσάς