«Ξήλωσε» όλο το επικοινωνιακό επιτελείο του «Ελλάδα 2021» η Γιάννα - « Διαφωνία βάθους» η αιτία

Με…συνοπτικές διαδικασίες (εν μία νυκτί) η Γιάννα Αγγελοπούλου καθαίρεσε όλο το της Επιτροπής «Ελλάδα 2021). Μάλιστα αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι το συγκεκριμένο επιτελείο υπήρχε από την εποχή που ήταν δήμαρχος Αθηναίων ο Μιλτιάδης Έβερτ. Στη επικοινωνιακή ομάδα βρισκόταν ο γνωστός επικοινωνιολόγος Λευτέρης Κουσούλης και οι δημοσιογράφοι Αντώνης Παπαγιαννίδης, Γιάννης Προβής και Φοίβος Καρζής.

Aυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η δήλωση του Λευτέρη Κουσούλη στην εφημερίδα «Το Ποντίκι». Ο επικοινωνιολόγος έκανε λόγο για διαφωνία βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων.

«Η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά στην Επιτροπή προσελήφθη ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας ο οποίος αναλαμβάνει τη λειτουργία του σάιτ του «Ελλάδα 2021». Επιπλέον προσλαμβάνεται ο Τάκης Καμπύλης, συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη, πρωτίστως ως λογογράφος και από τον χώρο της αγοράς ο Βασίλης Ανδρινόπουλος

Σύμφωνα, με  πληροφορίες στις 18 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Σοφών του Αθήνα 2021. υπό την Γιάννα Αγγελοπούλου και με τη συμμετοχή του Μαρκ Μαζάουερ, προκειμένου να συζητήσει τον προγραμματισμό για τους εορτασμούς.