«Θα τα πληρώσει όλα ο αδελφός σου» - Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Μέγαρα

Όλο και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με όλα όσα οδήγησαν στο φονικό των Μεγάρων έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες και ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο δράστης είναι ένας 51χρονος, ο οποίος μπήκε στο σπίτι του κουνιάδου του και άρχισε να πυροβολεί σκοτώνοντας τον ίδιο και τραυματίζοντας τη 43χρονη σύζυγό του, η οποία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ψυχολογικά προβλήματα

Αμέσως οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ωστόσο ο ίδιος λίγες ώρες μετά παραδόθηκε.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κατηγορούμενος για το έγκλημα στα Μέγαρα, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Εδώ και λίγο καιρό είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο με τη γυναίκα του.

Όπως ισχυρίστηκε η σύζυγος στην κατάθεσή της, υπήρχαν απειλές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο άνδρας της έλεγε πως «θα τα πληρώσει όλα ο αδελφός σου».

Επίσης, όπως αναφέρεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πριν από το έγκλημα, ο κατηγορούμενος είδε τη γυναίκα και το παιδί του, ενώ δεν ήταν προγραμματισμένη μια συνάντηση.

Ο 51χρονος πήγε για λίγο να δει το παιδί του, αλλά αρνήθηκε να το πάρει και να πάνε βόλτα όπως του πρότεινε η σύζυγός του. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του κουνιάδου του στα Μέγαρα και τον σκότωσε.

Μάλιστα οι δικηγόροι του ζευγαριού, κατέληξαν στο ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο θα υπήρχε λύση στον γάμο τους, γεγονός που φαίνεται ότι πυροδότησε το μένος του.