Στρατιωτικός κατασκήνωσε έξω από το Τμήμα για να γλυτώσει από την σπιτονοικοκυρά του

Η ιστορία  ξεκίνησε εδώ και περίπου έναν μήνα.  Στρατιωτικός οικογενειάρχης ζει έναν εφιάλτη, καθώς, όπως ισχυρίζεται, ενώ πλήρωνε τα ενοίκιά του κανονικά η ιδιοκτήτρια του σπιτιού του ανακοίνωσε ξαφνικά πως  θα γίνει αύξηση και αν δεν δεχτεί θα πρέπει να φύγει τις επόμενες ώρες.

Το αποκορύφωμα της κόντρας ήταν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (3/9) όταν ο ενοικιαστής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον γιο της ιδιοκτήτριας και νοσηλεύτηκε για μια μέρα στο Νοσοκομείο.

Κατόπιν αυτού, ο άνδρας, που καταγγέλλει αδιαφορία της αστυνομίας, βρήκε καταφύγιο έξω από το Μέγαρο της Αστυνομίας στα Χανιά  μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο του αγοράκια, 5 και 8 χρονών, προκειμένου να προστατευτεί από την επιθετική συμπεριφορά του υιού της σπιτονοικοκυράς του.

megaro_oikogeneia11.jpg

Κατόπιν σύστασης της δικηγόρου της οικογένειας, όπως ισχυρίζεται ο 38χρονος στρατιωτικός, πλήρωσε το συμφωνηθέν νοίκι μέσω Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ώστε να μην μπορεί να αμφισβητηθεί η πληρωμή, κάτι που εκνεύρισε έντονα την ιδιοκτήτρια και το γιο της.

Εισαγγελέας και κλειδωμένο αυτοκίνητο

Στη συνέχεια, έπειτα από πολλές επισκέψεις στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν μήνυση, όπου η αστυνομία ήταν απασχολημένη, κατάφεραν να πάνε στον Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε εγγράφως να γίνει σύσταση.

Πηγαίνοντας στο σπίτι της όμως στην οδό Χαλέπα, η οικογένεια βρήκε κλειδωμένο στο πάρκινγκ το αυτοκίνητό της, το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα στο ίδιο σημείο, και τότε κλήθηκε η αστυνομία να καταγράψει το συμβάν, όπως κι έγινε.

Την Τρίτη ο 38χρονος στρατιωτικός πήγε να μιλήσει στην σπιτονοικοκυρά αλλά εξυβρίστηκε. Κατεβαίνοντας τα σκαλιά, απειλήθηκε από το υιό της τόσο προφορικά, όσο και με όπλο: «Κατέβηκα στο αμάξι να ηρεμήσω και άνοιξα το παράθυρο να πάρω αέρα και τότε ήρθε ο γιος της σπιτονοικοκυράς και με γρονθοκόπησε από το ανοιχτό παράθυρο, στο πρόσωπο και στην πλάτη. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε στο σπίτι, αλλά παρόλο που η σπιτονοικοκυρά μου ήταν εκεί δεν έγινε καμία σύλληψη, ενώ ο γιος της για να γλυτώσει το αυτόφωρο, πρόλαβε και έφυγε».

«Πληρώνουμε και κινδυνεύουμε»

Και ο στρατιωτικός συνεχίζει: «Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο για μία μέρα, κατέθεσα μήνυση και μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και πάλι δεν έγινε κάποια κίνηση από την πλευρά της αστυνομίας. Σήμερα πήγαμε σπίτι και μας είχαν κλείσει και το νερό, το οποίο είναι στο όνομά μας… Είμαστε μια οικογένεια με δυο μικρά παιδάκια και κινδυνεύουμε να μείνουμε στο σπίτι που πληρώνουμε κανονικά…» τόνισε στο zarpanews.gr ο στρατιωτικός που έχει φτάσει “στο αμήν” και περιμένει να πάει 12 η ώρα για να υποβάλλει νέα μήνυση, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, μπας και βρει επιτέλους το δίκιο του.

Προτεινόμενα για εσάς