Και γυναίκα συνοδηγός στο μοιραίο αυτοκίνητο, που σκότωσε γιαγιά και εγγονό στο Αίγιο

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για την υπόθεση του φρικτού τροχαίου που προκάλεσε ένας 28χρονος στο Αίγιο, σκοτώνοντας μία 67χρονη γυναίκα και το σχεδόν ενός έτους εγγονάκι της, ενώ βρίσκονταν πάνω σε πεζοδρόμιο, κατά την καθιερωμένη απογευματινή βόλτα τους.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, ο ΑΝΤ1, ο 28χρονος αξιωματικός του Ναυτικού δεν ήταν μόνος στο μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά είχε ως συνοδηγό μια γυναίκα, η οποία, παρά το σοκ που υπέστη από το τροχαίο, έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές για το τι ακριβώς συνέβη.

Η επεισοδιακή σύλληψη του 28χρονου, στο Αίγιο

Ο 28χρονος αφού εγκατέλειψε την γιαγιά και το εγγονάκι της, αλλά και την συνοδηγό του οχήματος κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα. Αφού μπήκε με το μαγιό μέσα, έφτασε σε ένα σκάφος με κουκούλα και κρύφτηκε μέσα, μέχρι εν τέλει να πειστεί από συγγενείς να παραδοθεί στην Αρχές.

Οι έρευνες για τις συνθήκες του φρικτού τροχαίου δυστυχήματος στρέφονται πλέον και στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 28χρονος οδηγός του ΙΧ που το προκάλεσε, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.