Δολοφονία βιολόγου: «Με κυριεύει μανία που δεν μπορώ να την ελέγξω»

«Οταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω» φέρεται να είπε ο 27χρονος δολοφόνος της αμερικανίδας βιολόγου  στους αστυνομικούς, Η φράση αυτή εντείνει τις υποψίες πως   πιθανότατα εμπλέκεται και σε άλλες σεξουαλικές επιθέσεις.

Μετά την αποκάλυψη πως υπήρξαν κι άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν ότι τους επιτέθηκε ένας οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου (ίδιου με αυτό του συλληφθέντα), άρχισαν οι έρευνες για το παρελθόν του 27χρονου αγρότη

Σύμφωνα με τον Alpha, ο ύποπτος, αφού παραδέχτηκε το έγκλημά του, ανέφερε ότι τον κυριεύει «μια μανία» την οποία δεν μπορεί να ελέγξει.« Μετά το μετανιώνω αλλά είναι αργά», είπε ακόμη.

Οπως ανέφερε το κανάλι, όταν τον επισκέφτηκαν οι συγγενείς του, τους απαντούσε μονολεκτικά, ενώ στους αστυνομικούς, σχολίαζε πως «όταν με πιάνει αυτή η μανία, με κυριεύει και δεν μπορώ να την ελέγξω.

Πλέον αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα.

«Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά»

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη, την ώρα που γείτονές του, μιλούσαν για περίεργη συμπεριφορά.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά» σχολίασε ένας γείτονας του φερόμενου δράστη στον Alpha.

Εν τω μεταξύ, την υπεράσπισή του ανέλαβε άλλος νομικός, μετά την παραίτηση του δικηγόρου που τον είχε αναλάβει αρχικά.