«Ποιος είσαι εσύ που λες όχι ;» Ντελιβεράς αρνήθηκε να αγοράσει τσιγάρα για πελάτισσα και αυτή άρχισε να τον απειλεί ( video)

Viral έχει γίνει το βίντεο ενός ντελιβερά που αρνήθηκε να αγοράσει τσιγάρα για μια πελάτισσα, απειλώντας τον μάλιστα να τον στείλει πίσω μαζί με την παραγγελία.

Όπως καταλαβαίνει κανείς βλέποντας το video η πελάτισσα δίνοντας την παραγγελία της, ζήτησε από τον ντελιβερά να κάνει μια στάση και στο περίπτερο και να της αγοράσει τσιγάρα. Κάτι όμως που αρνήθηκε.

Ρωτώντας τον λοιπόν αν του έφερε τσιγάρα και λαμβάνοντας την αρνητική απάντηση, η πελάτισσα αρχίζει να τον απειλεί να μην ξαναπατήσει το πόδι της εκεί, διότι διαφορετικά θα κάνει παράπονα και πρόσθεσε πως είναι η τελευταία φορά που της πηγαίνει παραγγελία. Μάλιστα, με τον ισχυρισμό πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, συνεχίζει τις απειλές ρωτώντας τον αν θα του άρεσε να γυρίσει πίσω χωρίς τα λεφτά και να δούμε αν θα έχει δουλειά μετά.

Στην ανάρτησή του, ο ντελιβεράς έγραψε: «Πήρα λοιπόν την παραγγελία με σκοπό να φτάσω στον προορισμό μου, έφτασα στην εν λόγω Κυρία η οποία όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπονέθηκε διότι δεν της αγόρασα τσιγάρα απ’το περίπτερο. Πρέπει να είσαι πολύ μικρός στο μυαλό για να θες να χάσει το μεροκάματο του ένα παιδί γιατί δεν σου έφερα τα τσιγάρα σου.Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι δύσκολο σε αυτήν τη δουλειά. Από τη στιγμή που δέχεσαι να κάνεις delivery είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα όλα είναι πιθανά! * Το βίντεο είναι καθαρά για δείτε ένα μικρό απόσπασμα μιας βάρδιας ενός διανομέα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ».