Καιρός: Με άγριες διαθεσεις έρχεται ο Αντίνοος -Η Τρίτη, χειρότερη μέρα της κακοκαιρίας

Ιδιαίτερα άστατο θα παραμένει το σκηνικό του καιρού έως την Τετάρτη, παρότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου. Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος».

Η Δευτέρα 15 Ιουλίου αναμένεται να συνοδευτεί από βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά, με καρά τόπους εντονα φαινόμενα, ενώ υπάρχει η πιθανότητα για λίγες χαλαζοπτώσεις στα βόρεια της χώρας.

Η μέρα που το φαινόμενο «Ατίνοος» αναμένεται να κάνει πιο έντονη την παρουσία του, είναι η Τρίτη 16 Ιουλίου, καθώς τότε πρέπει να περιμένουμε δυνατές βροχοπτώσεις και πολύ ισχυρές καταιγίδες σρα ηπειρωτικά και σε σημεία του Αιγαίου και του Ιονίου. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται σε αρκετές περιοχές από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Ο «Αντίνοος» , όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.