Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Δεν αποκλείονται κάποιες βροχές

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με καλοκαιρινές θερμοκρασίες που θα φτάσουν κατά μέσο όρο μέχρι και τους 34 βαθμούς, αν και σε ορισμένες περιοχές αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις ενώ ενδέχεται και να βρέξει.   Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στην Αθήνα οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν γύρω στους 33 με 34 βαθμούς ενώ στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στους 34 βαθμούς, αλλά με νεφώσεις.

Πιο αναλυτικά:

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα κεντρικά ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.