Θλιβερές εικόνες άγριας δύσης στην Κρήτη: Video - σοκ από την δολοφονία του 43χρονου κοινοτάρχη στα Χανιά

Ένα σοκαριστικό video – ντοκουμέντο που δείχνει καρέ – καρέ την δολοφονία του 43χρονου Κώστα Κατσουλάκη, μέσα στο mini market, που διατηρούσε στο Βαμβακόπουλο Χανίων, παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, ο Alpha.

Το φονικό έγινε έξω από την επιχείρηση του 43χρονου, ο οποίος ήταν και πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου Χανίων. Οι εικόνες που μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο σοκάρουν καθώς φαίνεται ο δράστης του φονικού να μπαίνει με όπλο στα χέρια μέσα στο κατάστημα και οι πελάτες να φεύγουν πανικόβλητοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατσουλάκης, Χανιά, Δολοφονία, mini market, video,σοκ

Η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 60χρονο να κυνηγά τον άτυχο κοινοτάρχη μέσα στο μαγαζί και να τον εκτελεί εν ψυχρώ.

Ο δράστης μπήκε στο μαγαζί με σταθερό βήμα κρατώντας μία σακούλα. Μέσα στη σακούλα είχε το όπλο του. Στο ταμείο εκείνη τη στιγμή υπήρχε μάλιστα μία γυναίκα με το μικρό παιδί της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατσουλάκης, Χανιά, Δολοφονία, mini market, video,σοκ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνη τη στιγμή του φώναξε: «Δεν κράτησες τον λόγο που έδωσες». Ο άτυχος 42χρονος καταφέρνει να φτάσει στην είσοδο του καταστήματος αλλά εκεί τον προλαβαίνει ο δράστης και τον πυροβολεί πισώπλατα.