Η απάντηση Κορτώ στις ειρωνίες Χειμωνά

Συνέχεια στη διαδικτυακή αντιπαράθεση έδωσε ο Αύγουστος Κορτώ, που απάντησε στο ειρωνικό σχόλιο του Χειμωνά για την αυτοκτονία.

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα μεταξύ Αύγουστου Κορτώ και Θανάση Χειμωνά. Ο κ. Χειμωνάς προχώρησε σε ένα ατυχές σχόλιο στο Facebook, με το οποίο στηλίτευε την απόφαση του Κορτώ να αποκαλύψει πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πριν από ενάμιση χρόνο.

Η απάντηση του Κορτώ ήρθε αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, με ένα σύντομο post στη σελίδα του στο Facebook. Ο συγγραφέας έγραψε, χωρίς να κατονομάζει τον κ. Χειμωνά: «Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό».

Θυμίζουμε πως ο Αύγουστος Κορτώ είχε μιλήσει για το πρόβλημα διπολικής διαταραχής με το οποίο έχει διαγνωσθεί και περιέγραψε την απόπειρα αυτοκτονίας που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Θανάσης Χειμωνάς, σχολίασε λίγο αργότερα: «Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».

Παρότι, ο υποψήφιος του Ποταμιού επανήλθε με διευκρινίσεις για τον σκοπό της ανάρτησής του, υπερασπίστηκε των πράξεών του, καθώς «χυδαία» την εκμετάλλευση ενός τόσο σοβαρού θέματος για συλλογή like.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/i-apantisi-korto-stin-anartisi-toy-heimona