Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την ισχύ του Κεραυνού στην Ακρόπολη: «Ήταν γεμάτη αίματα, τα μαλλιά της καμμένα...» (Video)

«Ήταν γεμάτη αίματα. Είχαν καεί τα μαλλιά της. Προσπαθούσε να σηκωθεί»: Η περιγραφή των δύο τουριστών για τη στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε τα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Ακρόπολη που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερις γυναίκες, δύο αρχαιοφύλακες και δύο επισκέπτριες,  συγκλονίζουν.

Όπως καταδεικνύουν οι μαρτυρίες η ισχύς του συγκεκριμένου κεραυνού, (ενός από τους 100 που έπεσαν το μεσημέρι στο λεκανοπέδιο), ήταν τέτοια, που δεν κατέστη δυνατό να εκτονωθεί στο αλεξικέραυνο το οποίο και διέλυσε, αλλά χτύπησε και ένα κομμάτι του Ιερού Βράχου.

Δείτε το Video:

Οι νεαροί τουρίστες μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, περιέγραψαν τα όσα τρομακτικά έζησαν και είδαν στην Ακρόπολη. Όπως είπαν, ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο, και κομμάτια αυτού πετάχτηκαν απειλητικά τριγύρω

Ανέφεραν επίσης ότι ήταν την ώρα εκείνη βρίσκονταν κοντά σε μία εκ των τραυματιών, η οποία ήταν μέσα στα αίματα και με καμμένα μαλλιά!