Η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου Μυρσίνη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα

Η Μυρσίνη Μητροπάνου, κόρη του αξέχαστου τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου, κατεβαίνει υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το όνομα της συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα πρώτα ονόματα υποψηφίων που ανακοίνωσε την Τετάρτη η “Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή” ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Μυρσίνη Μητροπάνου

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Μυρσίνη Μητροπάνου είναι φοιτήτρια, του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Παν. Ιωαννίνων, μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ).

Η Μυρσίνη Μητροπάνου σε πρόφατη φωτογραφία μαζί με την μητέρα της (στο κέντρο) και την αδελφή της (δεξιά).

Η Μυρσίνη Μητροπάνου σε πρόφατη φωτογραφία μαζί με την μητέρα της (στο κέντρο) και την αδελφή της (δεξιά).

Οι υποψήφιοι στα Τρίκαλα:

  • Μητροπάνου Μυρσίνη Φοιτήτρια, του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Παν. Ιωαννίνων, μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ).
  • Μπλέτσας Ιωάννης Γεωπόνος, μέλος της Λέσχης εργασίας, αλληλεγγύης και πολιτισμού Τρικάλων.
  • Παπαδάκης Γιώργος Αρχιτέκτονας μηχανικός, μέλος της αντιπροσωπίας του ΤΕΕ ΚΔΘ, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).
  • Πρεκατές Χρήστος Οφθαλμίατρος, μέλος του Ιατρικού συλλόγου Τρικάλων και της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών (ΑΡΣΙ).
  • Τσολάκης Βασίλης Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).