Πληροφορίες, ότι δεν έγινε δεκτή από τον Μάρκο Μπόλαρη η παραίτηση της Θωμαρίτας Καλδάρα

Δεν έκανε δεκτή, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτηση της Θωμαρίτας Καλδάρα, υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, η γραμματέας στο γραφείο Θεσσαλονίκης του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη, υπέβαλε την παραίτησή της μετά τον σάλο, που  προκλήθηκε σχετικά με τις αναρτήσεις φωτογραφιών της, στα social media. Η κα Καλδάρα δημοσίευσε μάλιστα και μία ανάρτηση στο facebook, την ημέρα που υπέβαλε την παραίτησή της, όπου έγραφε «Ανθρωποφαγία-Θωμαρίτα 1-0».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, του Νews24/7, ο υφυπουργός «δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και εκείνη παραμένει στη θέση της».

Νωρίτερα, απάντηση στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι προσλήψεις της Θωμαρίτας Καλδάρα και της πρώην Σταρ Ελλάς Λένας-Χρυσηίδας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του έδωσε ο Μάρκος Μπόλαρης. 

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία «ε». Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης στον Realfm.

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ… Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», πρόσθεσε.