Έγκλημα στη Ρόδο: Προφυλακίστηκαν οι δύο νεαροί - Φυγαδεύτηκαν για να αποφύγουν την οργή

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν  μετά την απολογία τους και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης τους,οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Η απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου ήταν ομόφωνη

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος έλληνας κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού και συγκεκριμένα

Στο δικαστικό μέγαρο Ρόδου συγκεντρώθηκε από το πρωί πλήθος κόσμου και προκλήθηκαν μικροεπεισόδια τα οποία αποφεύχθηκαν εξαιτίας της παρουσίας ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών.

Η ένταση του κόσμου ήταν τέτοια, όπου οι αρχές ασφαλείας αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τους δύο κατηγορούμενους για να αποφευχθούν έκτροπα.

Μόλις ο κόσμος το αντιλήφθηκε, ξέσπασε με ύβρεις και συνθήματα και κατευθύνθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, θέλοντας έτσι να εκφράσει την οργή του κατά των δραστών.

Από την πλευρά τους οι αρμόδιες αρχές είχαν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από νωρίς το πρωί, προκειμένου να αποφευχθούν ακραίες ή έκνομες ενέργειες.

Σημειώνεται ότι τα μέτρα φύλαξης των δύο δολοφόνων ήταν δρακόντεια.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το σημείο, όπως τα αποτύπωσε ο φακός της “Ροδιακής”: