Διαζύγιο ζητά η Βίκυ Σταμάτη - Η άσεμνη χειρονομία προς τους δημοσιογράφους (photo)

Διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ζητά η Βίκυ Σταμάτη καθώς, όπως αναφέρει μέσω του δικηγόρου της, καταδικάστηκε άδικα επειδή φέρει το επώνυμό του.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου, “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω, αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμαζα και θα θαυμάζω. Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου, αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Η απόφαση αυτή της κ. Σταμάτη έρχεται λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψουν στη φυλακή η ίδια, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση με τις “χρυσές” μίζες.

Κάποιοι από αυτούς επιστρέφουν, ουσιαστικά, για την υπόθεση στη φυλακή και ο Εισαγγελέας Εκτελέσεων Ποινών θα αποφασίσει εάν και πόσο θα παραμείνουν στη φυλακή, με βάση τον χρόνο που έχουν ήδη εκτίσει και κάποιοι οδηγούνται για πρώτη φορά στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η επιστροφή στις φυλακές και η άσεμνη χειρονομία

Το δρόμο για την επιστροφή στη φυλακή πήρε ξανά η Βίκυ Σταμάτη. Άντρες της ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα αν δεν απομακρύνονταν πρώτα οι δημοσιογράφοι που την περίμεναν κάτω από την πολυκατοικία της. Μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο λίγο πριν εισέλθει στο ταξί.