Ληστεία και στο Νοσοκομείο Λαμίας! Πού στέλνει τα κλοπιμαία η σπείρα;

Λίγες μέρες μετά την… κινηματογραφική ληστεία στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» στην Αθήνα, και κατόπιν στο νοσοκομείο Βόλου, έχουμε νέο χτύπημα, αυτή τη φορά στο Γενικό νοσοκομείο Λαμίας!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport , οι ληστές έκλεψαν τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια, που βρίσκονταν κλειδωμένα στα ειδικά εργαστήρια στον τέταρτο όροφο.

Δεν υπάρχει για την ώρα επίσημη ανακοίνωση και καταγραφή των κλοπιμαίων, καθώς οι ληστές χτύπησαν νωρίς σήμερα τα ξημερώματα, ωστόσο η ζημιά εκτιμάται άνω των 100.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ακόμη το LamiaReport όλα δείχνουν για σπείρα που κλέβει μηχανήματα από νοσοκομεία και τα βγάζει σε γειτονική χώρα (Αλβανία – Βουλγαρία). Επίσης θεωρείται πολύ πιθανό οι δράστες να έχουν ενημέρωση από άτομο που εργαζόταν για λογαριασμό κάποιας προμηθεύτριας εταιρείας στα νοσοκομεία, αφού από τον τρόπο δράσης τους φαίνεται να είναι πλήρως κατατοπισμένοι από κάποιον που έχει επισκεφθεί τους χώρους των νοσοκομείων και γνωρίζει φυσικά και τα διαγνωστικά μηχανήματα.