«Μαρτύρησε» η 20χρονη στα χέρια του βιαστή της - Θα την βασάνιζε μέχρι θανάτου- Τι είδε η ΕΛΑΣ στο βίντεο

Τον πραγματικό εφιάλτη έζησε στο ημιυπόγειο- κολαστήριο της οδού Όθωνος στη Δάφνη η 20χρονη φοιτήτρια.

Παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη, βρήκε το κουράγιο μία μέρα μετά την απελευθέρωσή της να περιγράψει στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που βίωσε: «Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», αναφέρει η νεαρή γυναίκα στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο που έχει καταγράψει ο δράστης, περιλαμβάνει όλες τις σκηνές κακοποίησης και τα βασανιστήρια που έκανε στην κοπέλα. «Φρίκη!» είναι η λέξη με την οποία περιγράφουν τα όσα είδαν.

Μάλιστα από το βίντεο φαίνεται ότι ο 52χρονος δεν σταματούσε λεπτό να την κακοποιεί φρικτά, τόσο σεξουαλικά όσο και βιαιοπραγώντας εις βάρος της με δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπό της και σε όλο της το σώμα.

Σκηνή από ταινία θρίλερ αντίκρυσαν οι αστυνομικοί

Η κοπέλα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δεμένη γυμνή σε μια καρέκλα μπροστά στο κρεβάτι με ιμάντες στα χέρια και στα πόδια. Ήταν φιμωμένη με μονωτική ταινία ενώ ο 52χρονος της είχε φορέσει και μαύρη μάσκα στα μάτια. Είχε μώλωπες σε όλο της το σώμα ενώ στο πρόσωπό της είχε αιματώματα.

Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς που την εξέτασαν έφερε εγκαύματα γύρω από το στόμα και τη μύτη και αυτό οφείλεται από το πανί με το αναισθητικό υγρό που της έδενε στο πρόσωπο προκειμένου να μην έχει τις αισθήσεις της.

Στο τέλος θα την σκότωνε

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι ο δράστης έχοντας πλήρη επίγνωση των πράξεων του, στο τέλος θα σκότωνε την κοπέλα αφού αν κατάφερνε να ξεφύγει είναι βέβαιο θα υπήρχε καταγγελία εις βάρος του.

Προκλητικός ο 52χρονος βιαστής της 20χρονης: «Αυτό ήταν το φετίχ της-Είμαι ΑμεΑ, 95% τυφλός»

Στο μεταξύ τα αδικαιολόγητα επιχείρησε να δικαιολογήσει ο 52χρονος από τη Δάφνη.

«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε για την 22χρονη που βρέθηκε δεμένη, βγαίνοντας από την εισαγγελία. Νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι είχε σχέση με την κοπέλα και επικαλέστηκε το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του. Υποστήριξε δε ότι η κοπέλα “ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του ενώ σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του.