Ν. Τόσκας: Κάποιοι θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα

Σε συμφέροντα διαπλοκής που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας απέδωσε την επίθεση αγνώστων με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτης Νίκος Τόσκας. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι «τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν και κοινά συμφέροντα διαπλοκής. Κάποιοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δεν μιλάω τυχαία. Μιλάω πιο συγκεκριμένα όταν έχω στοιχεία, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αφεθούν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους, γιατί αποσταθεροποιούν όχι την κυβέρνηση, αλλά τη χώρα».

Παράλληλα κατέστησε σαφές πως «κανένας δεν λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις διάφορες επιθέσεις που γίνονται κατά καιρούς» ενώ παραδέχθηκε ότι «έχουν γίνει πιθανότατα και λάθη από πλευράς αστυνομικής φύλαξης», ενώ επεσήμανε ότι «είναι γνωστό πότε πυροδοτήθηκε αυτό το φαινόμενο και τι έγινε από το ‘08 και την περίοδο της κρίσης».

Καταλήγοντας υποστήριξε πως «προφανώς είναι ακραία και περιθωριακά στοιχεία. Κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα γίνει η επανάσταση. Δεν αλλάζουν έτσι οι κοινωνίες».