Η Daily Mail για τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις: Δεν διαφέρουν από τα ερείπια της αρχαίας Αθήνας

Κάτι που θα έπρεπε να μας προβληματίζει εδώ και καιρό σχολιάζει η Daily Mail, αναφορικά με την κατάσταση (και) του Ολυμπιακού Κέντρου Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ, στο συγκρότημα του Ελληνικού.

Στο σχετικό άρθρο η βρετανική εφημερίδα έχει ως τίτλο:

«Ελληνικά ερείπια, αρχαία και μοντέρνα: Το ένα χτίστηκε πριν χιλιάδες χρόνια, το άλλο για τους Ολυμπιακούς του 2004. Μπορείτε να πείτε ποιο είναι ποιο;».

Περιγράφοντας τη σημερινή κατάσταση του Κέντρου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έρημο, εγκαταλελειμμένο, γεμάτο με ζιζάνια είναι οι άλλοτε αστραφτερές ελληνικές Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, οι οποίες τώρα μένουν άδειες και δύσκολα διαφέρουν από τα γνωστά ερείπια της αρχαίας Αθήνας.

«Τα ερείπια του Ολυμπιακού Κέντρου Κανόε Καγιάκ Σλάλομ, που χτίστηκε πριν από μία δεκαετία, έχει μια παράξενη ομοιότητα με το Θέατρο του Διονύσου -ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, που χρονολογείται από τον 4ο αι. π.Χ. Το γήπεδο που κάποτε φιλοξένησε αγώνες μπέιζμπολ και σόφτμπολ μοιάζει σκονισμένο, άχρωμο και ερημικό».

Συνεχίζοντας την περιγραφή , η βρετανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι το Κέντρο είναι γεμάτο θάμνουν ανάμεσα στα διαζώματα και τα καθίσματα επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο έργο κόστισε πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η Daily Mail εξηγεί τον λόγο που οι Αγώνες κόστισαν τόσο πολύ στην Αθήνα, λέγοντας ότι οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης βιάζονταν με μανία να προλάβουν τις προθεσμίες, κάτι που εκτόξευσε τα έξοδα.


Οπως ήταν το 2007/ ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ ΠΟπως ήταν το 2007/ ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ Π