Τροχαίο Παντελίδη: Εντός της εβδομάδας το πόρισμα

Η λατρεία για τον Παντελή Παντελίδη είναι τεράστια αν αναλογιστούμε ότι ακόμα και σήμερα 18 μέρες μετά το τραγικό συμβάν, το νεκροταφείο  της Μεταμόρφωσης γεμίζει καθημερινά κόσμο.

Την ίδια ώρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η σύνταξη του πορίσματος των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας για το τραγικό δυστύχημα στη Βουλιαγμένης.
Η διαδικασία έχει μπει στην τελευταία φάση και πλέον οι αξιωματικοί της Τροχαίας Ελληνικού περιμένουν από τον εγκέφαλο της θηριώδους Mercedes να «μιλήσει» και να δείξει μόνο αν υπήρξε κάποια βλάβη στο μοιραίο SUV για να κλείσουν τον φάκελο. «Δεν πρόκειται να μάθουμε πολλά. Ο εγκέφαλος ενός αυτοκινήτου δεν είναι κάτι ανάλογο με τα μαύρα κουτιά των αεροπλάνων. Αυτό που μπορεί να δείξει μόνο είναι αν υπήρξε κάποια βλάβη και όχι την ταχύτητα του οχήματος τη στιγμή του τροχαίου, το αν ο οδηγός πάτησε φρένο ή έστριψε το τιμόνι. Για όλα αυτά μόνο εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε», τονίζει στο «ΘΕΜΑ» αξιωματικός της Τροχαίας.

Την ίδια ώρα, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη Αναστάσιος Δέδες αναμένεται, μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος της Τροχαίας, να ξεκινήσει τη δική του έρευνα. «Όταν τελειώσουν οι πραγματογνώμονες και μπορέσω να δω το αυτοκίνητο, θα είμαι σε θέση να κάνω μελέτη, την οποία στη συνέχεια θα καταθέσω στους εντολείς μου. Η ολοκλήρωση της έρευνας εξαρτάται από τον χρόνο που θα μου δώσει η Τροχαία από τη στιγμή που θα απελευθερώσει το αυτοκίνητο και θα μπορέσω να το δω», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Όσο για τις τοξικολογικές εξετάσεις, θα χρειαστούν πολλές εβδομάδες μέχρι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία να βγάλει αποτελέσματα που θα δείξουν αν και σε τι ποσότητα ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ, όπως επίσης και αν κάποιοι έριξαν στο ποτό του κάποια περίεργη ουσία που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του αλλά και τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο.