Πάνος Καμμένος: Εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Μάκη Βορίδη με αφορμή τις δηλώσεις του για την Αριστερά

Σκληρή επίθεση κατά του Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τα όσα είπε σε προεκλογική του εκδήλωση στον Ασπρόπυργο ότι «η γενιά που εκπροσωπεί, δεν θα παραδώσει τη χώρα στην αριστερά”.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι πρέπει “να πάμε όλοι μαζί λοιπόν, να ενωθούμε, να ξεχάσουμε τα εμφυλιοπολεμικά, ας πάει ο Βορίδης να τα πει εκεί που τα έλεγε στο παλιό του το κόμμα και να τους απομονώσουμε αυτούς τους τύπους. Δεν μπορεί να χυθεί άλλο αίμα στην Ελλάδα”.

Ο κ. Καμμένος στην συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, εξέφρασε την επιθυμία του να μην είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να σχηματιστεί πολυκομματική, τονίζοντας ότι “το έθνος βρίσκεται σε μία ανθρωπιστική κρίση, θα κοιτάξω εγώ αν είναι ο Τσίπρας δεξιός ή αριστερός”.

Εκτίμησε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα πάρουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ αυτό που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις και εξέφρασε την άποψη ότι αν “οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε ισχυροί στην επόμενη Βουλή με ένα ποσοστό που πιστεύω ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που λένε οι δημοσκοπήσεις, τότε δεν θα μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Είναι σημαντικό την άλλη μέρα να υπάρχει μία κυβέρνηση πολυκομματική”.

Τέλος, σχετικά με τις ενδεχόμενες συνεργασίες υπογράμμισε ότι στόχος είναι να συνεργαστούν με δυνάμεις οι οποίες δεν έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και χαρακτήρισε τον Τσίπρα “καθαρή δύναμη”.