Eνώ ο Xριστόδουλος ανακάλυψε νέους εχθρούς του Xριστού

Οι καθημερινές αποκαλύψεις για μικρά και μεγάλα σκάνδαλα εντείνουν το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην κυβέρνηση, επισκιάζοντας τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Τα συντροφικά μαχαιρώματα συνεχίζονται ανελέητα σε όλα τα επίπεδα της N.Δ. H μάχη για τη νομή της εξουσίας οδηγεί υπουργούς, βουλευτές και κομματικούς αξιωματούχους σε αλληλοκαρφώματα που φέρνουν στο φως και νέα σκάνδαλα διαφθοράς, ακυρώνοντας στην πράξη όσα λέει ο Πρωθυπουργός περί «μηδενικής ανοχής». Ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας – που αντικατέστησε τον Αδάμ Ρεγκούζα -, όπως αποκαλύπτουν «TA NEA», επιδίδεται σε ρουσφετολογικές επιχορηγήσεις με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού στην εκλογική του περιφέρεια, τη Θεσπρωτία.

ΤΟ ΘΕΜΑ της ημέρας ωστόσο είναι ο «Μεγάλος Αδελφός», ο οποίος εγκαθίσταται πλέον στη χώρα μας με όλα τα σύγχρονα μέσα παρακολούθησης. H ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. εναρμονίζονται στη νέα ατλαντική και ευρωπαϊκή τάξη πραγμάτων. Εξοπλίζονται μάλιστα με δύο υπερκοριούς, που έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης καταγραφής των επικοινωνιών 3.000 «στόχων». Οι κοριοί μπορούν να παρακολουθούν συγχρόνως έως 10 κινητά και σταθερά τους τηλέφωνα, καθώς και τις επικοινωνίες τους στο Διαδίκτυο. Και έπεται συνέχεια, μετά τις πέντε μυστικές συμφωνίες που υπέγραψαν προχθές στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Είναι προφανές ότι έπειτα από όλα αυτά, το «1984» του Όργουελ φαντάζει ξεπερασμένο…

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ αυτά, ο Αρχιεπίσκοπος φροντίζει να δίνει καθημερινό «παρών» στην επικαιρότητα με παρεμβάσεις που ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων. Χθες ο κ. Χριστόδουλος ανακάλυψε νέους εχθρούς του Χριστού που θέλουν να τον θέσουν στο περιθώριο. Ποιοι είναι αυτοί; Εκείνοι που διακινούν χριστουγεννιάτικες κάρτες με έλατα, ελάφια και χιονισμένα τοπία, αλλά χωρίς τη φάτνη του Χριστού! Σκληρά απάντησε στους αφορισμούς Χριστόδουλου η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, που προτείνει τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας.

Κατά τα άλλα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τα 2,1 δισ. ευρώ που εξασφάλισε – χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του ομολογουμένως – ο κ. Καραμανλής στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών…

ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ διαδηλωτής με πανό ζητάει την απελευθέρωση συμπατριωτών του που συνελήφθησαν σε επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το κτίριο όπου διεξήχθη η σύνοδος του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στο Χονγκ Κονγκ. Αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αντλίες νερού για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να φθάσουν στο συνεδριακό κέντρο.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “