Αναστάτωση και αγωνία στα επιτελεία του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου για τα προαπαιτούμενα

Στο Μέγαρο Μαξίμου και την αντιπροεδρία θεωρούν ότι θα εγκριθούν με λιγότερα προβλήματα στα θερινά τμήματα της Βουλής, απ’ ότι στην Ολομέλεια, εντούτοις όμως το πολιτικό πρόβλημα είναι υπαρκτό και θα δημιουργήσει εντάσεις

του Άρη Ραβανού

Αντιμέτωπη με ένα γνώριμο σκηνικό που έρχεται από το παρελθόν και αποτελεί μια γνώριμη κατάσταση τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι η δικομματική κυβέρνηση. Οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος για μια ακόμη φορά θα δουν τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να δοκιμάζουν τις αντοχές τους λόγω της μνημονιακής υποχρέωσης να προωθηθούν ορισμένα προαπαιτούμενα.
Μπορεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στην αντιπροεδρία να θεωρούν ότι τα προαπαιτούμενα θα εγκριθούν με λιγότερα προβλήματα στα θερινά τμήματα της Βουλής, απ’ ότι στην Ολομέλεια, εντούτοις όμως το πολιτικό πρόβλημα είναι υπαρκτό και θα δημιουργήσει εντάσεις.
Και αυτό διότι τα προαπαιτούμενα που έρχονται προς ψήφιση αγγίζουν πλέον το σκληρό πυρήνα του κράτους, των εργασιακών σχέσεων, του ασφαλιστικού, των αγορών προϊόντων και των υπηρεσιών.
Διαβάστε τη συνέχεια στο:
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=608552