Η Daily Mail «χτυπά» τον Γιούνκερ: Είναι ένας μπεκρής που πίνει κονιάκ για πρωινό -Η συνάντηση που στόλισε τους συνομιλητές του με «γαλλικά»

giounker Μετά τη Sun τώρα και  Daily Mail συντάσσεται στη γραμμή… πολέμου που έχει χαράξει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον στην υποψηφιότητα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν. Η βρετανική εφημερίδα χαρακτηρίζει τον Γιούνκερ μέθυσο, επικαλούμενη, μάλιστα, σχετικές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail αναφέρει ότι η αδυναμία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο ποτό είναι κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες, ενώ επικαλείται ανώτατο Βρετανό αξιωματούχο που υποστηρίζει ότι «οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες παραδέχονται ότι ο Γιούνκερ είναι ο λάθος άνθρωπος για αυτή την θέση, αλλά έχουν υποχωρήσει στους Γερμανούς». «Ας τους αφήσουμε να ψηφίσουν δημοσίως, ώστε να ξέρουμε σε ποιον να ρίξουμε το φταίξιμο, όταν τα κάνει χάλια», συμπληρώνει.

Θέλοντας να τεκμηριώσει ότι ο Γιούνκερ είναι γερό ποτήρι και άρα ακατάλληλος για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν, μάλιστα, η Daily Mail παραθέτει δηλώσεις διαφόρων πηγών επί του θέματος

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.iefimerida.gr/node/160348#ixzz35S2eu400