Βραβείο ΕΒΓΕ για το περιοδικό του ΠΑΟΚ

Στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) βραβεύτηκε το περιοδικό των αγώνων του συλλόγου του ΠΑΟΚ,  PAOK FC Official Matchday Magazine. Η απονομή των βαβείων ΕΒΓΕ πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων στις 2 Απριλίου.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Γραφιστικών Ενώσεων (Icograda) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

 

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα είδος τέχνης. Όπως και η γραφιστική. Συνήθως απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Πιο ευρύ το ποδόσφαιρο, πιο ιδιαίτερο η γραφιστική. Ο ΠΑΟΚ μέσα από την προσπάθεια αναβάθμισης της εταιρικής του ταυτότητας, αλλά και των παροχών για όσους παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες της ομάδας κατάφερε να ενώσει αυτούς τους δύο διαφορετικούς κόσμους μέσα από το PAOK FC Official Matchday Magazine.

Το επανασχεδιασμένο περιοδικό των αγώνων του συλλόγου έτυχε μεγάλης αναγνώρισης στον χώρο του design και της εικονογράφησης, όπου μέχρι πρότινος ο αθλητισμός απείχε και κατάφερε να αποσπάσει μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην Ελλάδα. Τον έπαινο στην κατηγορία «Περιοδικό», στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), τον κορυφαίο θεσμό του κλάδου που διεξάγεται τα τελευταία 15 χρόνια.

Η απονομή των βραβείων ΕΒΓΕ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (02.04) στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Έκδοσης του PAOK FC Official Matchday Magazine, Παναγιώτης Αρωνιάδης και ο Creative Director του περιοδικού, ο καταξιωμένος στο χώρο της γραφιστικής, Δημήτρης Παπάζογλου.

Η ανανέωση του PAOK FC Official Matchday Magazine για τη σεζόν 2014-15 είναι η απαρχή μιας σειράς ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές μέλος και ως στόχο έχουν την αναβάθμιση του προϊόντος».

(Η φωτογραφία είναι από το: http://www.sentragoal.gr/