Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου του ποδοσφαιριστή – Τα σοκαριστικά στοιχεία της νεκροτομής

Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, που εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα το βράδυ της Τετάρτης. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του για τουλάχιστον πέντε ώρες με τη σύζυγό του να προσπαθεί να τον εντοπίσει στα τηλέφωνα. Εκείνος όμως δεν ερχόταν σε επικοινωνία μαζί της και έτσι εκείνη από την Αγγλία, όπου βρισκόταν μαζί με την κόρη τους, μίλησε με τον μεσίτη του σπιτιού τους, ο οποίος πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα και τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ έσπευσε ιατροδικαστής, ο οποίος από την αρχή απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια καθώς στο σώμα του ποδοσφαιριστή δεν υπήρχαν ίχνη πάλη ούτε σημάδια από μώλωπες. Το πρωί της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή και ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ οφείλεται σε πνιγμό ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Σοκαρισμένοι οι διεθνείς παίκτες και ο Γιοβάνοβιτς-Δεν αναβάλλεται το ματς με την Αγγλία

Στο μεταξύ, σοκαρισμένοι οι Έλληνες διεθνείς και οΙβάν Γιοβάνοβιτς μαθαίνοντας στο Λονδίνο τον τραγικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ! Η είδηση μαθεύτηκε και στην Αγγλία αργά το βράδυ και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και στενάχωρο. Είναι δεδομένο πώς σε τέτοιες στιγμές ακόμα και ένας αγώνας με την Αγγλία περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο από τη στιγμή που ο Μπάλντοκ ήταν εκτός αποστολής δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή πώς μπορεί να υπάρξει το οποιοδήποτε θέμα σε σχέση με το παιχνίδι στο Γούμπλεϊ για το βράδυ της Πέμπτης. Επίσης αργά το βράδυ της Τετάρτης ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής μας στο Instagram αλλά και στο Twitter μπήκε σε μαύρο φόντο λόγω του πένθους για την απώλεια του Μπάλντοκ.

Τον έψαχνε η γυναίκα του για τα γενέθλια της κόρης του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες από το μεσημέρι της Τετάρτης χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο σύζυγός της, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει τελικά χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, στον πάτο της πισίνας. Τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήμερα του θανάτου του Μπάλντοκ, είχε γενέθλια η κόρη του.

Εικόνες από drone από την πισίνα που βρέθηκε νεκρός

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 κατέγραψε μέσω drone πανοραμικά πλάνα από την πισίνα στην οποία εντοπίστηκε νεκρός από τον ιδιοκτήτη της βίλας 31χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού. https://youtu.be/c6JxwkcUMFk

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός, πριν να βρεθεί από τον ιδιοκτήτη  του σπιτιού.

Συλλυπητήρια απο ΠΑΕ και αγγλικές ομάδες

«Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια του George. Οι σκέψεις όλων στην Premier League είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του σ’ αυτή την απίστευτα θλιβερή στιγμή».

Συλλυπητήρια μηνύματα από τις ΠΑΕ, με αναφορά για βαθιά οδύνη και ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Μπάλντοκ, γέμισαν τα social των ομάδων της Super League. Η τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε τεράστιο “σοκ” και στην Αγγλία, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για μία επταετία (σε 219 επίσημα ματς) πριν “μετακομίσει” το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, να εκφράζει την οδύνη της, με μια ανακοίνωση. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σοκαρισμένη απ’ την τραγική είδηση του, κατέθεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2024) αίτημα στην Euroleague, για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 31χρονου διεθνή στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (10.10.2024) για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Αίτημα που αναμένεται να γίνει αποδεκτό. Τέλος, να αναφέρουμε ότι τη βαθιά της οδύνη τους για το χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, εξέφρασαν η Εθνική Ομάδα της Αγγλίας και η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέσα από ανακοινώσεις στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.