Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους του στο ΟΑΚΑ (photos)

Με το τρόπαιο της Euroleague στις αποσκευές της επέστρεψε το μεσημέρι στην Αθήνα η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR από το Βερολίνο.

Χιλιάδες φίλαθλοι του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του έβδομου τίτλου της ιστορίας τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξενύχτησαν στους δρόμους της Αθήνας, πανηγυρίζοντας, ενώ viral έχουν γίνει βίντεο από τους πανηγυρισμούς σε σπίτια και καφετέριες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Τη Δευτέρα, οι φίλοι των «πρασίνων» τραγουδούσαν ασταμάτητα συνθήματα, ενώ… πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά είχαν ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, και ο Κώστας Σλούκας.

Λίγο μετά τις 14:15 προσγειώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού από τη γερμανική πρωτεύουσα, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας άρχισαν νέο γύρο πανηγυρισμών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Η αποστολή εξήλθε από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου και επιβιβάστηκε σε ένα καταπράσινο ανοιχτό λεωφορείο, το οποίο έφερε την επιγραφή «King is Back» (σ.σ «Ο βασιλιάς επέστρεψε») και στο πλάι το σήμα του Παναθηναϊκού με το έβδομο αστέρι.

Όταν το λεωφορείο ξεκίνησε, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» επευφήμησαν τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ αποθέωσαν τον Κώστα Σλούκα, τραγουδώντας ρυθμικά το όνομά του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολούθως, το λεωφορείο άρχισε το… ταξίδι για το πάρκινγκ 5 του ΟΑΚΑ, προκειμένου η «πράσινη» αποστολή να γιορτάσει τη νέα ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας με τον κόσμο που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν οι φίλοι της ομάδας που ακολούθησαν το λεωφορείο στη διαδρομή του προς το ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έφτασε περίπου στις 17:20 στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, με τους φιλάθλους να ανάβουν όλοι μαζί τα καπνογόνα τους και να ξεκινούν να φωνάζουν συνθήματα.

Δείτε τη φιέστα του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ:

Δείτε εικόνες: